Boeken-artiesten.com

Boeken-artiesten.com - Voor het boeken en inhuren van alle artiesten.

Boeken-artiesten.com

Sieneke boeken of inhuren

Sieneke  groeide op in een zeer hecht gezin, samen met haar vader, moeder en haar jongere broertje. Sieneke was als kind al bezig met zingen en dansen. Al vanaf haar achtste jaar begon zij met streetdance en een paar jaar later is zij op stijldansen gegaan. Gaandeweg merkte Sieneke dat zij zingen ook erg leuk vond en werd daarbij aangemoedigd door haar omgeving.

Sieneke mocht zingen op feestjes op diverse plekken in het land en deed dat met veel plezier. Op een avond verzorgde zij een optreden waar later die avond ook Marianne Weber acte de présence zou geven. Op het moment dat Sieneke op het podium stond, kwam Marianne binnen en bleef even staan kijken. Marianne was meteen onder de indruk van dit jonge meisje. Een stem die klinkt als een klok en een uitstraling die spontaan en echt is.

Toen de TROS Marianne benaderde om met een door haar uitverkoren talent mee te doen aan het Nationale Songfestival twijfelde Marianne geen moment en wist dat nu de tijd rijp was om Sieneke naar voren te schuiven. Sieneke is dolblij dat ze nu eindelijk na een lange tijd geduldig wachten de kans krijgt om zich te tonen aan het grote publiek.Marianne is heel zelfverzekerd als het om Sieneke gaat. ” Ik zal niet zomaar mijn naam hangen aan een of ander talent. Sieneke is een supertalent waar ik me met liefde over ontferm en ben er van overtuigd dat zij een hele grote carrière tegemoet gaat.”
Ondanks dat Sieneke niet wist door te dringen tot de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft zij toch de harten van vele Nederlanders gestolen. Zij voelde zich gesteund door de veelal positieve reacties en kon met opgeheven hoofd terugkijken op een zeer bijzondere periode. Platenmaatschappij NRGY Music (Tom Peters) wilde ook dolgraag verder met Sieneke en zodoende werd een contract getekend voor maar liefst 3 albums.

De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van het verzamelen van liedjes, iets waar Sieneke zeer nauw bij betrokken was. De vriendschapsband die zij in de afgelopen tijd met componist/tekstschrijver Jeffrey Weber opbouwde zorgde ervoor dat er liedjes gemaakt werden die erg dicht bij haar gevoel lagen. Samen met gelegenheids producersduo Marianne Weber en Hans Aalbers heeft Sieneke het beste van zichzelf gegeven om het Nederlandse publiek een album te schenken die in menig huiskamer, kroeg of feest voor een lach en een traan zullen zorgen.

Het album van Sieneke is eind oktober 2010 verschenen en kwam na èèn week verkoop binnen op 7 in de Album Top 100!