Boeken-artiesten.com

Boeken-artiesten.com - Voor het boeken en inhuren van alle artiesten.

Boeken-artiesten.com

Paul Haenen boeken of inhuren

Paul Haenen boekenPaul Haenen boeken of inhuren? Neem direct contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord voor de mogelijkheden.

De meeste mensen kennen Paul Haenen als de stem van ‘Bert’ en ‘Grover’ uit Sesamstraat en als typetje ‘Margreet Dolman’. Ook maakte hij een reeks aan programma’s voor de VPRO. Een geweldige Nederlandse komiek, cabaretier, stemacteur en presentator. Tevens is hij een programmamaker en toneelschrijver.

Paul Haenen boeken of inhuren opties

Deze gentleman is veelzijdig inzetbaar op verschillende onderdelen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord om de mogelijkheden met u te bespreken. De boekingsprijs van Paul Haenen is opvraagbaar.

Paul Haenen boeken of inhuren op uw evenement.

Met een professional als Paul Haenen boeken, heeft u de garantie dat uw evenement een succes word. Deze zeer ervaren personality weet hoe hij een publiek moet entertainen. Met zijn enthousiaste, verbaal sterke communicatieve vaardigheden en zeer prettige uitstraling, is hij één van de meest populaire presentatoren van Nederland. Daarnaast is hij ook nog eens een zeer gewaardeerd persoon. U hoeft niet te aarzelen met Paul Haenen boeken of inhuren!