Boeken-artiesten.com

Boeken-artiesten.com - Voor het boeken en inhuren van alle artiesten.

Boeken-artiesten.com

Miss Montreal boeken en inhuren

En opeens was daar het stotterende ‘Kaasmeisje’. Zangeres Sanne Hans is te zien in een commercial van Slankie. Giel Beelen ontdekt Sanne in het oosten van het land. Vervolgens wordt ze Serious Talent en dan gaat het snel. Ze scoort dikke hits met onder andere ‘Just A Flirt’, ‘Addicted To Crying’ en ‘Wish I Could’.

Miss Montreal is eigenlijk de band van zangeres Sanne Hans. Als klein meisje schrijft Sanne al liedjes en als puber zit ze in verschillende bands. Een daarvan is de meidenband Ysis.

Giel

Toch is het pas in 2008 dat Sanne ineens bekend wordt en dat dankzij een kaasreclame. DJ Giel Beelen is een van de eerste die Sanne opmerkt en hij nodigt haar uit in zijn programma. Daarna volgen er meer optredens, een daarvan is bij het televisie programma De Wereld Draait Door.

Just A Flirt

Het liedje dat Sanne in de reclame zingt is niet haar eigen nummer. Als eerste single brengt ze ’Just A Flirt’ uit en daarmee wordt ze ook uitgekozen als 3FM Serious Talent. Single twee is ‘This Is My Life’. Sanne krijgt een contract bij 8Ball en begint met haar band aan het debuutalbum.

3FM Awards

Sanne weet zelfs nog zonder album twee 3FM Award-nominaties in de wacht te slepen. Ze is voor de Awards van 2009 genomineerd voor Beste Nieuwkomer en voor Beste Zangers.

Debuutalbum

Het debuutalbum heet toepasselijk Miss Montreal en de voorgaande singles zijn daar allebei op te vinden. Maar Sanne zit na de release van haar langspeler niet stil, nee, ze gaat door. Veel radio- en televisieoptredens brengen haar extra bekendheid. Ook de singles ‘Seven Friends’ en ‘Addicted To Crying’ komen van haar debuut en worden regelmatig gedraaid.

Kerstplaat

Ergens in de herfst van 2009 brengt Sanne naar buiten dat ze bezig is met een kerstsingle. Begin december is het zo ver en ligt de plaat, getiteld ‘Being Alone At Christmas’, in de winkels. Deze song is een herkenbare kerstsingle met alle dingen die erin horen: bellen, toeters, koortjes en een catchy refrein.

So…Anything Else?

Begin 2010 is Sanne druk bezig met haar nieuwe album. Ze vliegt zelfs naar LA voor inspiratie. En ze krijgt het af. Het album heet So…  Anything Else? en komt half juli uit. Van dit album komt ook ‘Swing the Night Away’, de eerste single.

Hunter

Miss Montreal presenteert 11 april 2012 haar nieuwe album I Am Hunter in Paradiso in Amsterdam. Voor dit album werkt Sanne samen met songwriters/producers Joshua Crosby en Nate Campany in Nashville. Eerder werkte zij al met dezelfde producers samen voor de single ‘Wish I Could’ die haar in de winter van 2011/2012 een hit oplevert. Ze voelt een echte klik met de twee heren. Het zorgt ervoor dat ze naar eigen zeggen vrijer muziek heeft kunnen maken.

Nielson

In 2012 is Sanne te zien in het TV programma De Beste Singer-songwriter van Nederland. Daar ontmoet ze kandidaat Niels Littooij (Nielson). Een klein jaartje later zingen ze samen het nummer ‘Hoe’. De single wordt een dikke hit voor het duo.