Boeken-artiesten.com

Boeken-artiesten.com - Voor het boeken en inhuren van alle artiesten.

Boeken-artiesten.com

Martijn Krabbe boeken en inhuren

Martijn wordt geboren op 26 maart 1968 als de zoon van acteur Jeroen Krabbé. Als 14-jarige wordt Martijn verliefd op radio maken. Dat is het begin van een langdurige relatie met dit medium. Martijn’s eerste radioshow gaat de lucht in op 28 mei 1982 bij de radiopiraat ‘Acapulco’ in Amsterdam. (foto: Mike van den Toorn)

Werk

Het is een grote droom van Martijn om van zijn hobby zijn werk te maken. En dat doet hij vijf jaar nadat hij zijn eerste woorden op zender heeft gesproken. Vanaf 1987 presenteert hij De Nationale Top 100, De Mega Top 50, Dancetrax, Nachtwacht en Wereldhits. Naast radio besteedt de presentator veel aandacht aan zijn televisieprogramma’s bij de Tros. Zo presenteert hij de programma’s ‘Popformule’, ‘Ministars’, ‘Powerplay’, ‘Dat Zeg Ik Niet’, ‘Jackpot’ en de talkshow ‘Krabbé’ voor deze omroep. Ook neemt hij de co-presentatie van ‘Aktua in Bedrijf’ voor zijn rekening.

Groene vingers

Sinds 1995 werkt Martijn bij RTL 4. Hij presenteert daar onder andere vijf jaar lang het wekelijkse programma ‘Postcode Loterij Recordshow’. Martijn steekt de handen uit zijn mouwen in ‘In Holland Staat een Huis’. In dit programma geven twee bevriende stellen elkaars huis een metamorfose met behulp van een stylist. Een variant hierop is: ‘In Holland ligt een tuin’, waarbij tuinen onder handen worden genomen en Martijn zijn groene vingers laat wapperen. Verder is hij samen met Stella Gomans te zien in het programma ‘Win een Sponsor’ en toetst hij de kennis van kandidaat en kijker bij de quiz ‘Kiezen of Delen’. De bewoners van het Big Brother-huis worden door Martijn op de voet gevolgd tijdens de vierde editie van dit programma. Dat het radiovuur nog altijd niet is gedoofd, blijkt wel als hij in 2004 naast zijn televisiewerkzaamheden bij RTL 4 een contract tekent om een dagelijks radioprogramma bij Noordzee FM te presenteren.

Cupido

Wegens een te drukke agenda, staat zijn radiocarrière op dit moment even op een laag pitje. Op televisie is hij te zien als een heuse Cupido die zijn pijlen afschiet naar vrijgezelle Nederlanders die in ‘De Perfecte Partner’ op zoek gaan naar een wederhelft. Dit seizoen neemt hij naast Chantal Janzen de presentatie van Idols III voor zijn rekening. Martijn is er voor de kandidaten die een klankbord nodig hebben, hun blijdschap willen uiten of een schouder nodig hebben om op uit te huilen.