Boeken-artiesten.com

Boeken-artiesten.com - Voor het boeken en inhuren van alle artiesten.

Boeken-artiesten.com

Lieke van Lexmond boeken of inhuren

Actrice en presentatrice Lieke van Lexmond is van jongs af aan bekend met het showbizzvak. Vanaf haar vijfde speelde ze in verschillende commercials en deed ze al veel modellenwerk. Haar rol als Eva Prins in de soapserie ‘Goudkust’ betekende haar grote doorbraak bij het Nederlandse publiek. Daarnaast was Lieke te zien als Charlie in de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden tussen 2003-tot januari 2012. Ze speelde ook gastrollen in o.a. Costa! en ze was een van de hoofdrolspelers in de succesvolle Nederlandse film Volle Maan

Naast haar acteerwerkzaamheden presenteerde Lieke in 2003 haar eigen kinderprogramma Kids for Animals TV. Dat ze ook nog eens over goede zangkwaliteiten beschikt, is wel gebleken toen ze in het theater de sterren van de hemel zong tijdens de Costa! In Concert theatertour.

In 2006 deed Lieke mee aan het succesvolle RTL 4 programma Dancing With The Stars en bleek zij een geweldige danseres te zijn. Lieke was in 2006 ook te horen als gast DJ op RTL FM.

In 2009 won Lieke de Televizier Talent Award tijdens het Televizierring Gala. Daarnaast sleept zij ook ‘de Beau Monde Style Award’ in de wacht tijdens de Beau Monde Awards. Ook was Lieke te zien als presentatrice van Dancing With The Stars  bij RTL4. Samen met Beau van Erven Dorens presenteerde zij het derde seizoen van dit populaire dansprogramma. In de zomer van datzelfde jaar was Lieke een van de presentatoren van het RTL zomerprogramma Ik Kom Bij Je Eten , waarin de zomer 2010 Lieke wederom te zien was als een van de presentatoren. Lieke verving vanaf 2010 regelmatig Winston Gerschtanowitz in RTL Boulevard .

In 2011 presenteerde Lieke samen met Froukje de Both de TV Makelaar. Daarnaast nam ze de presentatie van het nieuwe dansprogramma van RTL 5, The Ultimate Dance Battle  voor haar rekening en nam ze voor X Factor  de presentatie op zich voor de Backstage Show.

In het voorjaar van 2012 presenteerde Lieke het RTL programma Het Zesde Zintuig: Plaats Delict  en nam ze samen met Froukje de Both weer een seizoen TV Makelaar  op. Ook presenteerde ze bij RTL5 het 2de seizoen van The Ultimate Dance Battle.

Na ‘Everybody Dance Now’ startte de nieuwste editie van SYTYCD, namelijk SYTYCD Next Generation , wekelijks te zien op RTL5. Lieke verzorgde samen met Dennis Weening de presentatie van dit programma.

Verder verleende Lieke in haar stem aan de nieuwe animatiefilm ‘Turbo’ en vanaf februari 2014 zal Lieke te zien zijn in de nieuwe bioscoopfilm ‘Toscaanse Bruiloft’, geregisseerd door Johan Nijenhuis.