Boeken-artiesten.com

Boeken-artiesten.com - Voor het boeken en inhuren van alle artiesten.

Boeken-artiesten.com

Humberto Tan boeken of inhuren

Humberto Tan boekenHumberto Tan boeken of inhuren? Neem direct contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord voor de mogelijkheden.

Na zijn Vwo-diploma gehaald te hebben ging Humberto Tan aan de Universiteit van Amsterdam rechten studeren en haalde daar zijn titel meester in de rechten. In het programma de tafel van 7 bij Sonja Barend verscheen hij voor het eerst op televisie. Als redacteur bij de AVRO in 1991 presenteerde hij het programma Forza TV en twee jaar later maakte hij de overstap naar Studio Sport en presenteerde hij ook het NOS Journaal. Door de titel best geklede Nederlander nam hij het besluit om zijn eigen kledinglijn HUMBERTO te starten. De stichting Suriprofs is Humberto Tan bestuurslid van en is hij tevens ambassadeur van het Rode Kruis. Na een avontuur bij Talpa als presentator maakte hij de overstap in 2007 naar RTL waar hij de eredevisie voetbal presenteerde. Later in 2013 presenteerde hij De Wedstrijden op Eredivie Live. Humberto Tan zie je ook regelmatig invallen als presentator van RTL Boulevard. Na de zomer van 2013 start Humberto Tan met het programma RTL Late Night.

Humberto Tan boeken of inhuren opties

Deze gentleman is veelzijdig inzetbaar. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord om de mogelijkheden met u te bespreken. De boekingsprijs van Humberto Tan is opvraagbaar.

Humberto Tan boeken of inhuren op uw evenement.

Met een professional als Humberto Tan boeken, heeft u de garantie dat uw evenement een succes word. Deze zeer ervaren personality weet hoe hij een publiek moet entertainen. Met zijn enthousiaste, verbaal sterke communicatieve vaardigheden en zeer prettige uitstraling, is hij één van de meest populaire presentatoren van Nederland. Daarnaast is hij ook nog eens een zeer gewaardeerd persoon. U hoeft niet te aarzelen met Humberto Tan boeken of inhuren!