Boeken-artiesten.com

Boeken-artiesten.com - Voor het boeken en inhuren van alle artiesten.

Boeken-artiesten.com

Fajah Lourens boeken of inhuren

Fajah Hanna Nicole Lourens (Amsterdam, 3 juli 1981) is een Nederlands actrice, model en dj. Als actrice speelde ze een gastrol in Costa, Kees & co en Shouf Shouf! de serie. Ook speelde ze een tienermoeder in de videoclip van het nummer Zet Um Op (Baby) van de Nederlandse rapper Kempi.

Op 24 maart 2007 eindigde ze als tiende bij het SBS 6-programma So You Wanna Be a Popstar. In de sing-off verloor ze van Nelleke van der Krogt. Lourens nam deel aan een pokertelevisieshow bij Veronica. Haar deelname aan het derde seizoen van 71° Noord in 2008 werd vroegtijdig stopgezet na het overlijden van presentator Ernst-Paul Hasselbach en productieassistente Leentje Custers tijdens de opnamen in Noorwegen.

Daarnaast heeft ze enkele tv-programma’s gepresenteerd, onder andere voor RTL 5. In 2012 deed Lourens mee aan de realitysoap Expeditie Robinson. In 2011 beleefde Fajah haar filmdebuut in de Nederlandse film Stiletto’s, waarin ze de hoofdrol vertolkt. Daarnaast speelde ze in 2011 een agente van Interpol in de door Michael Wright geregisseerde film Amsterdam Heavy, die in mei 2011 in première ging tijdens het Filmfestival van Cannes.

Lourens is verder een van de lingeriemodellen van het merk Sapph. In 2011 maakte Lourens haar debuut in de dancewereld, waarin ze als dj werkt onder de naam Fajah. Sinds haar debuut draaide ze in clubs als Jimmy Woo, Panama, Beachclub Vroeger, Escape, Het Paard, Holland Casino, Cinema en Off Corso. Naast haar werk als dj is ze ook werkzaam als producer en remixt ze nummers van andere artiesten. Momenteel is ze bezig met de opnames van haar debuut-cd, waarvan het nummer Super Woman de eerste single is.

Lourens is de oudste van vier kinderen. Haar moeder is Nederlands, haar vader Antilliaans (Curaçao). Zij heeft een dochter en een zoon.